Bemutatkozunk

A JAKOSA ÉPÍTŐ KFT. 2005-ben alakult a nagy múltu ipari nagyberuházások kivitelezésével foglalkozó 31.sz Állami Építőipari Vállalatból, valamint a Kanadai Magyar Magasépítő Kft-ből, az ott elért évtizedek alatt kifejlesztett építőipari kultúrára alapozva. A cég bázisát alkotja ezen cégeknél megteremtett műszaki és szellemi tőke, valamint a nagy gyakorlattal rendelkező szakember gárda.

Fő tevékenységi köreink:

  • Nagyfesztávú csarnokszerkezetek gyártása, kivitelezése, szerelése
  • Ipari, technológiai létesítmények acélszerkezeti építményeinek kivitelezése
  • Csúszózsalus betonozási rendszerek acél paneljeinek gyártása, összeállítása

Mindamellett – mint ahogy az a referencialistánkól is kiderül – a fentieken kívül minden egyéb építési feladatra vállalkozunk, tervezéssel együtt, generál kivitelezésben is.

A JAKOSA ÉPÍTŐ KFT. kapcsolt vállalkozásban együtt dolgozik a túrkevei telephelyű KEVEFÉM KFT.-vel. Itt található az acélszerkezetek gyártására alkalmas 6000m2-es összterületű daruzott gyártócsarnokokból álló bázisunk, mely állandó 60 fő létszámmal üzemel és évi 3000 tonna gyártókapacítással rendelkezik. Az üzem a szerkezetek gyártásához szükséges valamennyi géppel és eszközzel rendelkezik. A teljesség igénye nélkül:

  • Lemezmegmunkáló gépek: ollók, présgépek, hajlítók, lemezhenger, profilhajlítók, számjegyvezérelt plazmavágó gépek
  • Hegesztőberendezések: ív-, védőgázas, fedőporos hegesztők
  • Felületkezelés: szemcseszóró, csiszoló berendezések, festő csarnokrész levegős üzemű festékszóró gépekkel

 

Budaörsi irodánkban folynak a műszaki előkészítési-, tervezési, vállalkozási tevékenységek. A helyszíni szerelési munkákhoz rendelkezünk gyorsan szerelhető és könnyű mobilállványokkal, mobildaruval. Acél és fémburkolatok szereléséhez szükséges szerszám és kisgépesítéssel, különféle korszerű fúrókkal, csavarbehajtókkal, szegecselőkkel, elektromos és pneumatikus kivitelben. Az üzem jelenleg rendelkezik ISO 9002:2000; ISO 14001:2004 általános minősítésekkel, valamint EN ISO 3834-2:2006, DIN 18800 nagy hegesztési minősítéssel, melyeket folyamatosan évről évre megújítunk.

A JAKOSA ÉPÍTŐ KFT. cégfilozófiája fennállása óta az, hogy Megrendelőit határidőre, jó minőségben történő teljseítéssel, maximális készséggel elégítse ki.

Budaörs, 2010

 

Jakosa Attila
ügyvezető igazgató