Ázsia Center Panorámalépcső

Középeurópa egyik legnagyobb üzleti központjában, cégünk készítette az ikerépületek két funkcionálisan és építészetileg központi elemét a monumentális csigalépcsőket. Cégünk tervezte, gyártotta és szerelte a szerkezetet a lépcsőt kisérő rozsdamentes-, üveg kotláttal együtt. A lépcsőkben elhelyezkedő ellipszis alakú panorámalift szerkezetet ugyancsak mi készítettük. A pinceszinten tobb mint 12000 m2 raktárleválasztó acél rácsot, valamint az épület falainak alumínium felső takarásait is cégünk kivitelezte.

A lépcsőszerkezet rendkívül egyedi és izgalmas kihívás volt számunkra. A spirális alakú lépcső 15m átmérőjű és 50cm átmérőjű, 16(!)mm falvastagságú spirálívre hajlított csöveken nyugszik ás acél lépcsőtest a járófelülete. A lépcsőtest gyártásánál rendkívüli pontosságra volt szükség. melyhez számjegyvezérelt gépekkel váguk ki az oldallemezeket. A teljes szerkezet 60 perces tűzvédelmet kapott melyet ugyancsak cégünk készített el.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
asia1
asia2
asia3
asia4
asia5
asia6